Disclaimer

 

 

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid vergaard en samengesteld. Echter de NVP biedt geen garantie dat de informatie volledig, juist of actueel is. Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. De NVP is niet verantwoordelijk voor de informatie, producten of diensten die op deze externe sites wordt gepresenteerd. Aan de inhoud op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

Auteursrecht

De NVP aanvaardt eveneens geen aansprakelijkheid voor gevolgen die voortkomen uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of de actualiteit van de op deze website aangeboden informatie.

Deze website bevat links naar andere websites. De NVP is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de op deze websites aangeboden informatie, producten of diensten.

 

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden vermenigvuldigd, gewijzigd, verwijderd, doorgestuurd, gedistribueerd, gepubliceerd of verspreid zonder toestemming van de NVP. Wanneer u een artikel of een passage wilt publiceren dan dient u voorafgaand schriftelijk toestemming te vragen aan de NVP. Bij de publicatie dient de auteur en de bron vermeld te worden.

U mag informatie op deze site wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik of voor strikt intern gebruik binnen uw onderneming.